kleinschaligekinderopvangin een huiselijke omgeving

Kids Thuis -
Kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving

Wie ben ik

Ik ben Miranda Nomden, getrouwd met Koos Nomden. Moeder van twee prachtmeiden Isa en Loes! Toen onze kinderen nog klein waren was het heerlijk om werken te combineren met het moederschap. Onze kids vonden het reuze gezellig met alle andere kids om hun heen. Nu gaan ze al weer naar school.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik in de buurt van kinderen, ik vind het heerlijk! Nadat ik in juni 2005 mijn diploma (MDGO- AW, met specialisatie kinderopvang) heb gehaald, ben ik gaan werken bij verschillende kinderopvangorganisaties, eerst als groepsleidster en later als groepsleidster/ adjunct-hoofd.

Sinds januari 2007 biedt ik kleinschalige kinderopvang in het jasje van gastouderopvang. Door mijn ervaringen in de kinderopvang is mijn dagritme zo doorweven van activiteiten, structuur en ritme, die kinderen alleen maar ten goede komen. Ik vind het heerlijk om gezellige activiteiten te doen met de kids, variƫrend van het bakken van koekjes tot het maken van moddertaart in de tuin. Daarom geniet ik ook zo van het werk wat ik doe.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk rustig verder op mijn website en u mag altijd bellen voor een kennismakingsgesprek!

Groeten, Miranda